fruitverwerking

Fruit en groenten worden na het oogsten zo vers mogelijk geperst, gepasteuriseerd en daarna gebotteld of gestockeerd in tanks. Dit alles gebeurt zonder enige toevoeging van additieven en/of concentraten.

Omwille van de grote diversiteit van ons assortiment werken wij voor onze producties samen met gespecialiseerde bedrijven. Dit laat ons toe om partners te selecteren die het beste voldoen aan onze normen op het gebied van hygiëne, prijs en kwaliteit.

 

De heerlijke smaak van Pajottenlander sappen is te danken aan een zorgvuldige selectie van verschillende variëteiten.
De nauwgezette opvolging van het productieproces garandeert sap van optimale kwaliteit, rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.
 

Pajottenlander fruit- en groentesappen zijn versgeperst, dat wil zeggen niet uit concentraat.

Dankzij pasteurisatie kan het verse sap 24 maanden bewaard blijven (citrusvruchtensappen 18 maanden).

Bruine flessen bewaren het beste de kwaliteit van het sap, beter dan wit of groen glas en zelfs beter dan brikverpakking.

 

Alle sappen zijn 100% puur, ongezoet en zonder enige toevoeging.

 

De fruit- en groentesappen zijn in de meeste natuurwinkels te vinden onder de algemene merknaam Pajottenlander.

Enkele smaken zijn ook beschikbaar in kleine flesjes (0,2 L) onder het merk POM
 



stockeren van sappen
bruine statiegeldflessen
pure sappen
pajottenlander, POM
kriekenpluk Schaarbeekse krieken
nieuwjaarswensen voor 2017